Rólam

„A fénykép maga az a pillanat, amikor megnyomod a gombot. És ez a pillanat soha nem tér vissza.”
Rene Burri

Nem tudok sem énekelni, sem pedig gitározni. Én a képeimmel szeretném azt az érzést nyújtani, amit kedvenc zenéd hallgatása közben érzel.


Ha tetszenek a fotóim örömmel veszem a megosztásokat. Köszönöm.

Önmagáról bárki bármi írhat, én azt szeretem és szerintem az a legjobb, legtisztább dolog, ha mások mondják el saját tapasztalatukat a közösen eltöltött időről.

Ezennel át is adom a szót (írást)... (természetesen név, cím a "szerkesztőségben") 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

HÜBNER-H Kft.

/sportfotózás/


Idén már második alkalommal dolgoztunk együtt Zsula Róberttel a HÜBNER Beach Volleyball in the city rendezvényünk kapcsán. Ami a képeiben nagyon tetszik, hogy elkapja az apró részleteket is és maximálisan visszaadják a strandröplabda hangulatát. Robiban nagyon tetszik a hozzáállása, minden kérésnek eleget tesz, abszolút rugalmas. A képeit nézegetve nem is értjük, hogy tudott mindenhol ott lenni. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andrea és Tamás   

/esküvő/

"Robi egyik munkáját látván azonnal eldöntöttük, hogy Őt kérjük fel életünk legszebb napjának megörökítésére.
Már az első találkozás során nagyon szimpatikus volt, nyitottsága megalapozta a bizalmat, ami véleményem szerint feltétlenül szükséges. Sikerült olyan jó kedvvel, felszabadultan együtt dolgoznunk, hogy a végeredmény önmagáért beszél, minden, ami akkor velünk történt, hűen visszatükröződik a képekben. S nem csak akkor éreztem így, hanem most is, s bármikor, mikor visszanézem, minden emlék újra életre kél.
Természetesen mi is örömmel ajánlottuk Őt barátainknak, ismerőseinknek, akik ugyancsak maximálisan meg vannak elégedve.
Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy az ember szeresse a hivatását, csakis akkor tud kellőképpen kiteljesedni benne és a maximumot nyújtani. Robi munkái épp ezt bizonyítják, hiszen Önmagával szemben maximalista, tele van új ötletekkel, mindamellett teljességgel figyelembe vesz minden kérést, javaslatot, s ami a legfontosabb, mindig képes megújulni!
"Az életben az ember elkötelezi magát, és ezzel saját portréját rajzolja." Jean-Paul Sartre
Hálás köszönet tehát még egyszer Neked, Robi, hogy azt kaptuk Tőled, amire számítottunk. Sőt! Még annál is többet! :)"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anikó és Tibor

/esküvő/
2011. május 21.-én volt az esküvőnk. Nálunk nem volt túldíszítés, habos-babos puccok, de az, hogy életünk egyik legszebb eseményét tíz, húsz év múlva is visszanézhessük, és a gyermekeink, unokáink is lássák milyenek voltunk anno, sokkal többet jelentett nekünk ezeknél a sallangoknál. Az esküvő előtt mi is végigjártuk a szokásos utat, esküvő kiállítás, interneten keresgélés, ismerősöktől kérdezgetés stb, de általános tapasztalatként elmondhatom, hogy a különböző videó-és fotóstúdiók mind árban, mind pedig emberileg, eléggé el vannak szállva maguktól. Kissé elkeseredve a kudarcokban, véletlenül bukkantunk Zsula Róbert-re, aki már az első telefonbeszélgetés alapján szimpatikus volt, de a személyes találkozó véglegesen rátette az i-re a pontot, végre megtaláltuk a tökéletes szolgáltatót! Teljesen korrekt árban állapodtunk meg, és az addigi munkáit is nagyon szépnek, igényesnek találtuk. Ettől kezdve folyamatos kapcsolatban voltunk. A lagzi napján maximálisan odatette magát, mindig és mindenhol ott volt ahol kellett, a parkfotózáson is sokat nevettünk, és nagyon jó volt számomra, hogy nem csak egy személytelen gépbe pózolok, hanem mögötte áll egy mondhatni barát, akire bátran mosolyoghatok. Sokáig tartott a mulatság, majdnem reggelig, már bőven világos volt, amikor befejezte a munkát, ami  példaértékű, mert rajta kívül mindenki akivel beszéltünk kikötötte, hogy ő eddig és eddig van, utána vagy több ezer forint óránként, de olyan is volt akinél ilyen lehetőség sem létezett. Semmiféle pluszt nem számolt fel ezért, és már ekkor is nagy hálával búcsúztunk el tőle. Tökéleteset alkotott, tényleg olyat, mint amilyet elképzeltünk. Megható, színvonalas, gyönyörű, és ami a fő, minden rajta van a fotózástól egészen reggelig. Azóta is nagy szeretettel beszélünk róla, azok között emlegetjük, akik a legtöbbet tettek azért, hogy minden tökéletes legyen. Nem akarok ódákat zengeni róla ( ő kérte:)), de lényeg a lényeg, mind emberileg, mind szakmailag csak jókat tudunk mondani, és bátran ajánljuk minden kedves ifjú párnak aki élete legszebb és legfontosabb napját a legélethűbben, a legmagasabb színvonalon, és a legkönnyfakasztóbban szeretné visszanézni, büszkén mutogatni mindenkinek.
Róbert, még egyszer NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kedves Robi!

/esküvő/ 
Lassan eltelik egy év, de mintha ma lett volna! A felvételeket elővéve megelevenednek a Nagy Nap eseményei, amelyek Neked köszönhetően még sok-sok boldog pillanatot fognak okozni nekünk, és csalnak mosolyt családunk, barátaink, ismerőseink arcára. Munkáddal minden várakozásunkat és reményünket sikerült felülmúlnod. Köszönjük, hogy fáradhatatlanul ontottad az ötleteket, s mindezt úgy, hogy közben vidáman teljen a Mi Napunk. Nagyon örülünk, hogy a sok szakember közül Téged választottunk! Kívánjuk, hogy a munkáddal még nagyon sok párnak szerezz örömet!" Kata és Andris

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések: